Closer-button
Memory Book

To the Svec family,

We were very saddened to hear of Karels' sudden passing.

He was a dear and cherished family friend to the Solfronks. Our summer visits to Chicago won't be the same without seeing Karel! He will be sorely missed and we were blessed to have known him.

Our thoughts and prayers are with your family,
Mark, Megan, Nikolas, Annika, and Krysta Solfronk

Kuratko-Nosek Funeral Home

Added on September 17, 2013
Report Inappropriate Content

card4|family

Kuratko-Nosek Funeral Home

Added on September 17, 2013
Report Inappropriate Content

Vážená smútiaca rodina a priatelia,
dovoľte mi vyjadriť Vám úprimnú hlbokú sústrasť a účasť na Vašom smútku.
Marian Chrebet s rodinou, Slovakia, Bojnice

Pre mňa bol pán Karel Švec sr. človekom s veľkým a dobrým srdcom aj keď som ho nepoznal osobne ale len prostredníctvom mojej milej tety - Anny Maxianovej, ktorej pomáhal, keď sa už chudera nevládala o seba starať.Dokonca ani listy svojej rodine na Slovensko (mojej mame Ľudmile Chrebetovej a otcovi Antonovi Chrebetovi) už nevedela písať - písala ich rukou tohoto dobrého človeka. Stal sa veľkým priateľom mojich rodičov (žiaľ už tiež nie sú medzi nami). Pokiaľ vládala nás na Slovensku navštevovala, ale keď už bola nemocná, boli sme odkázaní len na tie listy,prípadne telefonáty. Vždy pána Karla Šveca v dobrom spomínala a ďakovala.
Iróniou osudu je to, že práve v pondelok 22.11.2010 som aj ja chcel poprosiť pána Šveca o pomoc - o informáciu ohľadom našej tety Anny Maxianovej, ktorá umrela 2.9.2000 (bola to sestra mojej starkej a mala na Slovensku len nás) a preto som hľadal na internete cez google informácie aby som sa s ním mohol spojiť cez e-mail ale žiaľ objavil som túto veľmi smutnú správu o jeho úmrtí v novinách Chicago Tribune.
Tento človek určite bude všetkým veľmi chýbať. Nech mu je zem ľahká. Modlíme sa za neho.

Marian Chrebet , Slovakia, Bojnice, Hornoulická 23(dmkreal@orangemail.sk)

Kuratko-Nosek Funeral Home

Added on September 17, 2013
Report Inappropriate Content

God will definitely show you the way to smiling again. I know this experience will change you forever. Just remember all the good times you shared with your father and all the love he gave you throughout the years. He is not gone. He will live in your heart forever. I have fought the fine fight, I have run the course to the finish, I have observed the faith.-2Timothy 4:7. As for me, I will lie down that I may sleep; I shall certainly awake, for Jehovah himself keeps supporting me. -Psalms 3:5

Kuratko-Nosek Funeral Home

Added on September 17, 2013
Report Inappropriate Content